Heeft u zelf ook een Martin Visser meubel in huis en wilt u daar meer informatie over of wilt u weten wat de waarde ervan is? Of bent u er niet zeker van of het om een origineel Visser meubel gaat? Op de Visser Taxatiedag geven we u duidelijkheid!

Op zaterdag 3 oktober organiseren we in het Centraal Museum een taxatiedag waarbij u kunt langskomen met foto’s van uw Visser meubel en deze kan laten toeschrijven en taxeren door experts: Cindy Verhoeven (Spectrum), Harry Verhoeven, Rob Driessen (taxateur) en Natalie Dubois (conservator Centraal Museum).

Aanmelden

Aanmelden (met foto’s van het meubel) kan door een mail te sturen naar pers@centraalmuseum.nl. Het aantal plaatsen is beperkt, dus reageer snel!

Er is plek voor maximaal 32 personen. U wordt ingedeeld in een tijdslot van 15 minuten, voorkeur voor een tijdstip kan niet worden opgegeven. Uw tijdstip staat in de bevestigingsmail.

Foto: Spectrum design

Praktische Informatie 

Datum Zaterdag 3 oktober
Tijd 

Van 11:00-16:00 uur

Locatie Tuinzaal Centraal Museum, Agnietenstraat 1, Utrecht
Aanmelden Aanmelden met foto via pers@centraalmuseum.nl

De taxatiedag is een onderdeel van de tentoonstelling De slaapbank die ogen opende en wordt georganiseerd in samenwerking met Spectrum Design.

Collectie in deze tentoonstelling

  • In deze tentoonstelling waren geen objecten uit de collectie van het Centraal Museum te zien

Vragen?

Ziet u een fout? Of heeft u extra informatie over deze tentoonstelling? Laat het ons weten!