Ga mee met een van de rondleidingen in Nederlandse Gebarentaal (NGT) voor doven en slechthorenden. De rondleiding wordt gegeven door een dove gids en is alleen voor dove bezoekers. Let op: er is geen stemtolk bij deze rondleiding aanwezig.

Op zondag 17 januari gaat de rondleiding door atelier Dick Bruna. Ontdek alles over de werkplek van de grafisch vormgever, tekenaar en schrijver van kinderboeken. Het atelier is ook zeer geschikt om te bezoeken voor kinderen.

PRAKTISCHE INFORMATIE

zondag 17 januari 2021 (max. 4 personen)

14.30 tot 15:30 uur

Gratis bij een museumticket

Tickets

Reserveren voor de rondleiding in gebarentaal is noodzakelijk. U kunt een plek reserveren door te mailen naar rondleidingen@centraalmuseum.nl. Er wordt dan een toegangsticket voor u gereserveerd voor het timeslot 14:20. Geef hierbij vooral door of u een Museumkaart of BankGiro Loterij VIPKAART heeft. U haalt op de dag zelf uw ticket op bij de kassa.

De aanmeldingen voor de rondleiding worden drie werkdagen voorafgaand aan de rondleiding verwerkt, daarna is reserveren helaas niet meer mogelijk.