Ga mee met een rondleiding door De botanische revolutie voor doven en slechthorenden in Nederlandse Gebarentaal (NGT). In deze tijd van klimaatcrisis staat de relatie tussen mens en natuur op scherp. Steeds meer kunstenaars richten hun pijlen op de tuin: zij stellen kritische vragen over de manier waarop de natuur wordt bedwongen en uitgebuit. Zij roepen op onze relatie met de natuur radicaal anders vorm te geven. Laat je verrassen en doe mee met de rondleiding.

Ter gelegenheid van Werelddovendag op zaterdag 25 september bieden we die dag twee rondleidingen aan in gebarentaal door de tentoonstelling De botanische revolutie. In oktober, november en december vinden nog drie rondleidingen plaats. Opgeven kan via onderstaande link.

PRAKTISCHE INFORMATIE
Datum

25 september (11.00 uur en 12.00 uur), 24 oktober (14.30 uur), 27 november (14.30 uur) en 12 december (14.30 uur)

Een uur

Gratis met een museumticket

Tickets Reserveren voor een rondleiding in gebarentaal is noodzakelijk. U kunt hier een plek reserveren voor de rondleiding. U heeft dan nog wel een entreebewijs nodig. Museumkaart/Vriendenloterij VIPKAART is geldig.

Wij raden u aan een ticket te reserveren 10 minuten voorafgaand aan de rondleiding, dan bent u op tijd voor de rondleiding (dus om 10.50 uur, 11.50 uur of 14.20 uur).

Aanvragen voor de rondleiding worden een week voorafgaand aan de rondleiding verwerkt, daarna is reserveren helaas niet meer mogelijk.

Mail bij vragen naar rondleidingen@centraalmuseum.nl.