[UITVERKOCHT] Centraal Laat ‣ Keep It Moving x Igor x Spuiten en stikken

[UITVERKOCHT] Centraal Laat ‣ Keep It Moving x Igor x Spuiten en stikken

Een avond vol muziek, optredens en workshops in het Centraal Museum.

EVENEMENT IS AFGELOPEN

Een avond vol muziek, optredens en workshops in het Centraal Museum.

Een paar avonden per jaar houdt het Centraal Museum de deur tot laat open om meer kunst, lokale creatievelingen en nieuwsgierig publiek te verwelkomen op een speciaal evenement: Centraal Laat. Tijdens deze avonden worden de tentoonstellingsruimtes gevuld met live muziek en optredens. Gasten worden uitgenodigd om mee te doen door middel van workshops en lezingen. Elke Centraal Laat is ontworpen in nauwe samenwerking met Utrechtse vaandeldragers en nieuwkomers en is gebaseerd op de onderwerpen van de huidige tentoonstelling om de gasten een nieuwe, verfrissende ervaring te bieden.

Op woensdag 3 juli opent de zomertentoonstelling Spuiten en stikken en jij bent uitgenodigd om die avond de zomer in te luiden bij het Centraal Museum! Keep It Moving en Igor programmeren de avond. Ben jij erbij?

Keep It Moving

Keep It Moving begon met het hosten van de Breakfast Radio bij Stranded FM, iedere zaterdagochtend. Later organiseerde zij als collectief evenementen en hang-outs voor opkomende makers in Utrecht met live muziek, workshops, talks, geluidsexpositie, synth performances. Voor Centraal Laat nodigt zij performers, dj's en muzikanten uit.

Igor

Rapper en zanger Igor laat een frisse wind waaien door de Nederlandse hiphop scene. Met onconventionele invloeden en een zeventienkoppig orkest presenteert hij zijn debuutalbum Kind Aan Zee. Tijdens Centraal Laat treedt hij op én programmeert hij een deel van de avond.

LINE-UP

CaringforContent / Birdguy / Pala.G & Raiyu / Adhi & Tio / Clotilde Cappelletti / Lisa van Oosten / QUANZA / (...) Centraal / Julia-Beth Harris / Lacuna & Dismade / Ricardo Meijer / Merel Vorst

Deze zomer is er iedere maand een editie van Centraal Laat. Op 1 augustus zijn Live at the BBQ en corecore te gast en op 5 september Gaudeamus en Freaky Dancing. Houd onze kanalen in de gaten voor de laatste updates!