Op donderdag 2 april had in het Centraal Museum een filmavond samen met Queer Film Festival Utrecht (QFFU) plaatsgevonden. Speciaal voor de tentoonstelling De tranen van Eros selecteerde het team van QFFU de film Bare Romance. De filmvertoning kan helaas niet meer in het museum zelf doorgaan, maar vrees niet! Je kunt deze avond gewoon thuis van het programma genieten. In deze bijzondere tijd gaat Centraal Laat even online door, zodat jij de eerste donderdag van de maand alsnog van culturele hoogtepunten kunt genieten.

Over Bare Romance

Een vrouw wacht op de komst van een man. Ze kennen elkaar niet. Het enige wat hen bindt, is de afspraak om elkaar te ontmoeten en te gebruiken. In een leeg huis in een bos worden ze geconfronteerd met hun zoektocht naar liefde, en met hun ambivalente seksualiteit. Bare Romance toont de minimalistische, rauwe esthetiek van het eigenzinnig liefhebbende lichaam.

Een film van Karel Tuytschaever
Nederlandstalig gesproken, Engelstalige ondertitels
29' 53"

Hoe gaat het in z’n werk?

Op donderdag 2 april 20.30 uur beleeft de film de Nederlandse première via IGTV van het Centraal Museum. Het museum zet de film t/m 16 april online. Je hoeft hier niets voor te betalen, het museum brengt het entertainment gewoon naar je toe.

Praktische Informatie 

Datum Donderdag 2 april
Tijd  Vanaf 20.30 uur
Locatie  Instagram van het Centraal Museum
Prijs Gratis
Let op De film is tot en met 16 april te bezichtigen.

Over Centraal Laat

Elke eerste donderdagavond van de maand zijn we geopend. Op deze avonden werken we samen met inspirerende lokale makers of culturele vaandeldragers. Of we presenteren zelf een kleiner programma vol kunst en cultuur, waarbij onze museumzalen tot ’s avonds geopend zijn. Verlies jezelf tot in de late uren in kunst, performances, muziek, lezingen en andere culturele happenings in en rond het gebouw.

Collectie in deze tentoonstelling

  • In deze tentoonstelling waren geen objecten uit de collectie van het Centraal Museum te zien

Vragen?

Ziet u een fout? Of heeft u extra informatie over deze tentoonstelling? Laat het ons weten!