Een vroege ochtendsessie? Wij serveren een vers ontbijt met koffie en warme croissants. Enerverende teambuilding sessie? Kies voor een uitgebreide lunch en laat uw gasten weer vol energie aan het middagprogramma beginnen. Na een lange dag vergaderen of brainstormen bieden wij u graag een goed glas wijn aan, met verrassende warme en koude hapjes. Of laat u verrassen met culinair 'walking dinner' om de avond mee af te sluiten.

DSC_0961-min.jpg_DSC7153.jpg

Onze cateraars werken met hoogwaardige en duurzame producten, die zoveel mogelijk FairTrade en biologisch zijn. Wij horen graag wat uw persoonlijke wensen zijn, om een zo passend mogelijk menu te kunnen samenstellen.

Partners
FoodFavors
Vineyard Catering
QEET

1.png2.png

Contact
U bent van harte welkom voor een bezichtiging van onze zalen en een kennismaking. Dit kan op werkdagen tussen 09.00 en 17.15 uur. U kunt hiervoor een afspraak maken met het Rondleidingen & Evenementen team via +31 (0)30 - 2362 317 of evenementen@centraalmuseum.nl. U kunt ook gebruik maken van onderstaand contactformulier.

Contact Evenementen & Rondleidingen

Green Key
Het Centraal Museum wil bijdragen aan een duurzamere wereld. We zijn dan ook trots op ons gouden Green Key keurmerk voor duurzame museumlocatie. Meewerken aan een betere en schonere wereld doen wij onder andere met eerlijke producten in Café Centraal, milieuvriendelijke verf op de muur en groene stroom uit het stopcontact. Leveranciers met een duurzaamheidsbeleid hebben een streepje voor bij het Centraal Museum. Lees hier meer over Green Key.


Het Centraal Museum is aangesloten bij Platform Cultuur Locaties.

Logo PCL Aangesloten bij.png

Ga naar:
Ruimtes en prijzen
Trouwen