Zoek je een interessante activiteit in het kader van een jubileum of een verjaardag? Overweeg een rondleiding en ontdek met een ervaren rondleider de kunstwerken van het Centraal Museum.

Kom je met een groep naar het Centraal Museum? Voorkom wachttijden en reserveer uw bezoek minimaal 2 weken van tevoren. 

Groepsgrootte

Maximaal 15 bezoekers per groep.

Bezoektijden groepen

Groepen zijn welkom tussen 11.00 en 17.00 uur. Zo hebben jullie voldoende tijd om de tentoonstellingen te bekijken. Voorkom wachttijden en reserveer het bezoek minimaal 2 weken van tevoren.

Kosten

Een groepsrondleiding kost € 90 per groep, plus entreeprijs per persoon. Voor groepen van 10 personen of meer (zonder kortingskaarten), betaal je het groepstarief van € 14,50 per persoon. 

Reserveren

Meld het bezoek minimaal 2 weken van tevoren aan via onderstaand contactformulier. Natuurlijk ben je welkom bij een van onze groepsrondleidingen. Wil je liever zelf de groep door het museum leiden? Meld ook dan het bezoek via het contactformulier. 

Toegankelijkheid

Bestaat de groep voor een (groot) deel uit bezoekers in een rolstoel of met een rollator? Neem dan vooraf contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We zijn bereikbaar op onderstaand e-mailadres en telefoonnummer.

Vragen of specifieke wensen?

We denken graag met jullie mee. Mail naar rondleidingen@centraalmuseum.nl of bel van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.30 uur naar 030-2362317. 

Rondleiding aanvragen