Brief van G. Rietveld aan Welstandscommissie Blaricum

correspondentie, brief

bruikleen 1985

Opschriften / merken

• None : -315-11-1929.Kladbrief van Rietveld aan de Welstandscommis- \-sie van Blaricum 26,3 x 21,6 cm zwarte inkt Utrecht 15 Nov.'29/ Aan de Welstandscommissie van Blaricum/ antw. op brief no 43 - 31 Oct.1929/ WelEdelacb.Heer, de Heer van Urk deedt mij Uw/ brief toekomen, waarover ik gaarne (zoo mogelijk/ ter plaatse) zou willen [komen = tussengevoegd] spreken./ Zoudt U zoo vriendelijk willen zijn mij voor/ de volgende week een uur te noemen, waarop/ het U of een ander lid der Welstandscommissie/ [( = doorgestreept] die in deze eenige principieele beslissing zou kunnen/ nemen (mede ten aanzien van de lichtinval [in het = overgeschreven] atelier/ en [van = tussengevoegd] nog een nieuwe wensch van den Heer van Urk)/ [gelegen zou = doorgestreept] schikt mij te ontvan\-gen/ In afwachting van spoedig bericht/ Met de meeste Hoogach\-ting/ uw den. Rietveld architect.

Geassocieerde persoon

Rietveld, Gerrit Thomas