Plattegrond, doorsnede en aanzichten bar appartement van Andre Horn, Straatsburg.

Theo van Doesburg (Utrecht 1883 - 1931 Davos)

eind 1927 - begin 1928

lichtdruk

AB9222

lichtdruk

bruikleen Rijksdienst Cultureel Erfgoed 1999 (Oorspronkelijke bruikleengever: Instituut Collectie Nederland (schenking Van Moorsel))

Afmetingen

hoogte 49.8 cm

breedte 70.6 cm

Opschriften / merken

• opschrift m.o. (op origineel) (met potlood): theovandoesburg archt

• opschrift m.o. (op origineel) (met potlood): PLAN COUPE ET ELEVATIONS AVEC// COUPE DU BAR APPARTEMENT MR A. HORN

• None verspreid over de tekeningen: afmetingen en aanduidingen :

Opmerkingen

Dit is een lichtdruk van de originele tekening AB5265, dat in bruikleen is bij het NAi

• Theo van Doesburg : oeuvrecatalogue, ed. by Els Hoek. Marleen Blokhuis ... [et al.]. [forew. Sjarel Ex, Evert van Straaten], (Utrecht, 2000), zie tekst cat.nr. 805 If. met afb.