wit Jochie t-shirt

Wit T-shirt met in zwarte letters het woord Jochie. Jochie werd in 2018 verkozen tot het ultieme &lsquo;Utregse&rsquo; woord. Om deze overwinning te vieren kwam Utca&rsquo;s Finest met een katoenen T-shirt.<br />Naast het Jochie T-shirt is er inmiddels ook een Wijffie T-shirt. Beide zijn opgenomen in de collectie van het Centraal Museum.

1/3

Wit T-shirt met in zwarte letters het woord Jochie. Jochie werd in 2018 verkozen tot het ultieme ‘Utregse’ woord. Om deze overwinning te vieren kwam Utca’s Finest met een katoenen T-shirt.

wit Jochie t-shirt

katoen, bedrukt