Top met broek

<SPAN lang=N>Verfijnd handwerk en ambacht zijn een van de belangrijkste signaturen van Mattijs van Bergen geworden, zoals ook blijkt uit dit ensemble. <I>Proserpina</I>, de godin van de seizoenen en de groei, was het startpunt van de gelijknamige voorjaars-/zomercollectie 2013. Dit resulteerde&nbsp;in een vrolijke en gelaagde collectie met een bijzonder gebruik van stof en restmateriaal. Met deze 'restjescollectie' won hij twee grote modeprijzen: de Mercedes-Benz Dutch Fashion Award en de International Fashion Incubator Award.</SPAN>

1/2

Verfijnd handwerk en ambacht zijn een van de belangrijkste signaturen van Mattijs van Bergen geworden, zoals ook blijkt uit dit ensemble. Proserpina, de godin van de seizoenen en de groei, was het startpunt van de gelijknamige voorjaars-/zomercollectie 2013. Dit resulteerde in een vrolijke en gelaagde collectie met een bijzonder gebruik van stof en restmateriaal. Met deze 'restjescollectie' won hij twee grote modeprijzen: de Mercedes-Benz Dutch Fashion Award en de International Fashion Incubator Award.

Top met broek

Mattijs van Bergen (ontwerper) (Beuningen 1980)

2013 (Proserpina collectie voorjaar/zomer 2013)

zijde; polyester; latex