Zonder titel (I did not know what I had to tell you ...)

Zonder titel (I did not know what I had to tell you ...)

Marijn van Kreij (Middelrode 1978)

gouache en acrylstift op papier

tekening

aankoop 2010

Afmetingen

hoogte 450 cm

breedte 450 cm

Opschriften / merken

• signatuur en datering achterzijde r.o. (met potlood): Marijn van Kreij 2010

Opmerkingen

Bovenstaand werk is een onderdeel van een voortdurende serie van unieke tekeningen op papier, die uitgaande van hetzelfde tekstfragment, steeds een nieuwe tekening oplevert. De tekening neemt daarbij steeds opnieuw het formaat van de aanwezige (wand)ruimte aan en wordt ter plekke gemaakt. Wanneer het werk opnieuw wordt getoond bestaat er de mogelijkheid dat de kunstenaar de tekening opnieuw uitvoert, volgens de hierboven beschreven richtlijnen. Deze tekeninge is uitvoering nr. 4 voor de tentoonstelling ‘Recht voor zijn raap. Stip 2010 en kunst nu.’van 19 juni t/m 12 september 2010 in de stallen van het Centraal Museum.

• Recht voor zijn raap : Stip 2010 en kunst nu, eindred. Rob van Erkelens, Hugo Jetten ; medewerkers Lex ter Braak ... [et al.], (Amsterdam, 2010), p. 17 afb. in kleur

Tentoonstellingen

• Recht voor zijn raap. Stip 2010 en kunst nu, Centraal Museum, Utrecht, 2010