Read before you eat table

Read before you eat table

hout

tafel

aankoop 2010 (aangekocht op de 49ste editie van de Salone del Mobile in Milaan, 14-19 april 2010)

Afmetingen

hoogte 78 cm

breedte 239.5 cm

diepte 99 cm

Opschriften / merken

• opschrift tafelblad : Get up from this table and go make a contribution to Doctors Without Borders. Donate enough that it hurts a little. Then come back to this table and enjoy your meal. Really, really enjoy your meal

Opmerkingen

Onderdeel van de Saved by Droog collectie, 2010. In dit jaar begon Droog met het via veilingen opkopen van failllisementspartijen. Ontwerpers werden uitgenodigd door Droog om de opgekochte producten als ruw materiaal voor hun creatieve herinterpretatie te gebruiken. Ieder item verscheen in een oplage zo groot als het veilinglot.

• Dutch design, hoofdred. Antoine Ullmann, Christian Nobial en Mia Goes ; aan dit nummer werkten mee Sofie Boonman ... [et al.], (Eindhoven, 2011), p. 11, met afb. in kleur

Tentoonstellingen

• New Luxuries: Less + More in an age of Austerity, Moskow Design Museum, Moskou, 2013

• Saved by Droog, Centraal Museum, Utrecht, 2010