Ontdek het Centraal Museum in gebaren tijdens de rondleidingen in Nederlandse Gebarentaal (NGT). Deze rondleidingen worden georganiseerd voor dove en slechthorende bezoekers en worden gegeven door een dove rondleider.

Deze rondleiding vindt plaats in de tentoonstelling Op scherp. Schilderijen die zo gedetailleerd en levensecht zijn dat je bijna denkt dat het foto’s zijn. Dat is de magie van het fotorealisme. Maar welke verhalen gaan schuil achter deze verbazingwekkende werken? En hoe gaan hedendaagse kunstenaars om met die zo specifieke beeldtaal van deze kunststroming die ook wel hyperrealisme wordt genoemd? Ontdek het in de tentoonstelling Op scherp: fotorealisme nader bekeken.

Om zeker te zijn van een plek in de rondleiding, raden we aan om te reserveren via deze link. Deelname aan de rondleiding is gratis, maar het is wel nodig om een geldig entreebewijs voor het museum te hebben.

Let op: voor Op scherp geldt een toeslag van €3 op bepaalde ticketsoorten. Boek hier je entreebewijs voor het museum.

Let op: deze rondleidingen zijn bedoeld voor dove en slechthorende bezoekers, niet voor studenttolken.

PRAKTISCHE INFORMATIE
Datum 9 maart en 18 mei
Tijd 13:00 - 14:00
Locatie Centraal Museum (verzamelen in de garderobe)
Prijs Gratis met museumticket
Aanmelden Reserveren voor een rondleiding in Nederlandse Gebarentaal is noodzakelijk om zeker te zijn van een plek en kan via deze link. Je hebt dan nog wel een entreebewijs voor het museum nodig.