LET OP: kaarten zijn uitverkocht i.v.m. beperkte coronacapiciteit. Tickets aan de deur nog wel beschikbaar voor Museumkaart-houders en We Are Public-leden, naar capaciteit.

We kunnen weer! Na vier online edities keert Centraal Laat terug in het museum. Deze keer gaat HKU Feesten los in de museumtuin. Verwacht bijzondere kunstinstallaties, video-performances van Mensen Zeggen Dingen, surrealistische workshops, een silent disco en nog veel meer! 

Maatregelen rond corona

Natuurlijk volgen we tijdens dit event de richtlijnen van het RIVM. Tickets worden verkocht in tijdslots. Hoewel er ook weer tickets gekocht kunnen worden aan de kassa, adviseren we deze online te kopen. Het programma zal voornamelijk plaatsvinden in de museumtuin. Lees hier meer over de maatregelen in het Centraal Museum.

HouseTMM_Centraal Museum_Centraal Laat 2020_#5_Timetable_RGB.png

PRAKTISCHE INFORMATIE
Datum Donderdag 6 augustus 2020
Tijd 17.00 - 21.00 uur
Tickets (alleen online)

€6,50 Early bird ticket (OP=OP)

€11 Regulier ticket 

Gratis toegang met 

We Are Public-pas en Museumkaart. Je kunt hiermee aan de deur gratis naar binnen. Het is helaas niet mogelijk met deze kaarten een online ticket kopen. 

Let op: tijdens Centraal Laat worden foto's gemaakt. Wil je niet op de foto? Laat het ons weten via pers@centraalmuseum.nl. 

Centraal Laat wordt mede mogelijk gemaakt door:

logo2'Van Baaren Stichting.jpg

Collectie in deze tentoonstelling

  • In deze tentoonstelling waren geen objecten uit de collectie van het Centraal Museum te zien

Vragen?

Ziet u een fout? Of heeft u extra informatie over deze tentoonstelling? Laat het ons weten!