De educatieve tentoonstelling, die in 1976 werd gehouden in de toenmalige dependance van het Centraal Museum aan de Maliebaan, had als onderwerpen 'het uitbeelden van abstracte begrippen' en 'abstracte kunst' . "Alles wat abstract is hoort thuis in de denkwereld," was een van de stellingen.

Centraal Museum, Dépendance Maliebaan 42

• "Kijk maar, er staat niet wat er staat", Centraal Museum (Utrecht, 1976) (30 p.)
  • [Introductie op de tentoonstelling " Kiijk maar, er staat niet wat er staat" / De begrippen abstrakt, abstraktie en abstraheren in de beeldende kunst, Hoos Blotkamp, Toos van Kooten, Centraal Museum (Utrecht, 1976) (9 bl., 10 bl., pl.)

Collectie in deze tentoonstelling

Ziet u een fout? Of heeft u extra informatie over dit tentoonstelling? Laat het ons weten!