Het Centraal Museum, gevestigd in het Middeleeuwse Agnietenklooster, bevindt zich in het hart van Utrecht. Naast een imposante kunstcollectie, biedt het Centraal Museum ook sfeervolle ruimtes voor bijeenkomstenMet uw evenement bij het Centraal Museum steunt u het behoud en beheer van cultureel erfgoed. En kent u onze veelzijdige collectie al? Wij nodigen u van harte uit voor een rondleiding of lezing in combinatie met uw bijeenkomst

Tuinzaal Beneden
De Tuinzaal, naar ontwerp van Soda+, is fris en modern, met een karakteristieke monumentale uitstraling. De Tuinzaal heeft een prachtig uitzicht op en toegang tot de Museumtuin met zonnig, ruim terras en de naastgelegen Nicolaïkerk. 
Tuinzaal.jpgEten.jpg
Capaciteit: 150 personen (afhankelijk van de opstelling).

Prijzen
1 dagdeel: €850
2 dagdelen: €1150
3 dagdelen: €1450

Contact Sales & Events

Tuinzaal Boven
De sfeervolle bovenzaal is een multifunctionele ruimte met een intieme sfeer. Zoekt u een ruimte voor uw workshop, teamoverleg, training of borrel? Deze zaal kan voor verschillende doeleinden worden ingericht. 
thumbnailB42U44EL.jpg thumbnail1HBAMP3U.jpg
Capaciteit: 49 personen (afhankelijk van de opstelling).

Prijzen
1 dagdeel: €550
2 dagdelen: €850
3 dagdelen: €1150

Contact Sales & Events

De Museumtuin
De besloten Museumtuin doet door zijn rust niet vermoeden dat u zich midden in de stad bevindt. De tuin heeft een zonnig terras envormt een perfecte setting voor elk evenement.Een workshop, borrel, diner of bruiloft? Wijorganiseren het graag voor u in de Museumtuin.
Tuin3.jpgTuin4.jpg
Capaciteit: 600 personen (afhankelijk van de opstelling).

Prijzen (afhankelijk van de combinatie met zaal)
1 dagdeel: €950 - €1350
2 dagdelen: €1250 - €1750
3 dagdelen: €1550 - €2350

Contact Sales & Events

De Nicolaïkerk
De Nicolaïkerk stamt uit het begin van de 12e eeuw en wordt nog actief gebruikt. De kerk is geheel aangepast voor evenementen en beschikt over alle moderne voorzieningen. Een perfecte huwelijkslocatie, maar net zo passend voor een congres, symposia, productlancering, borrel of diner. 
Nicolaïkerk DINER III-min.jpgKerk2.jpg
Capaciteit: 500 personen (afhankelijk van de opstelling).

Prijzen
1 dagdeel: €599
2 dagdelen: €1198
3 dagdelen: €1797


Contact Sales & Events

Prijzen zijn inclusief floormanager, beamer met projectiescherm, WiFi, (onbewaakte) garderobe en verwijsborden. Bekijk hier onze huurvoorwaarden. Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw en gebaseerd op prijspeil 2020.

Ga naar:
Eten en drinken
Trouwen