Ik wil een zaal bij het Centraal Museum huren voor een bijeenkomst, kan dat?
Dat kan, afhankelijk van de datum van uw bijeenkomst. Voor bijeenkomsten na 1 juni 2020 en later, kunt u een zaal/zalen reserveren via het team Sales & Events. Wij houden deze vooralsnog in optie, in afwachting van de ontwikkelingen omtrent het Coronavirus en het advies van de overheid in deze.

Bijeenkomsten vóór 1 juni 2020 kunnen wij helaas niet onderbrengen, omdat het Centraal Museum en haar zalen tot die tijd op overheidsadvies gesloten zijn. Neem voor meer informatie contact op met het team Sales & Events, via evenementen@centraalmuseum.nl.

Wij gaan volgend jaar trouwen en wij willen dit graag bij het Centraal Museum vieren, kan dat?
Dat kan. Hoewel we geen voorspellingen kunnen doen v.w.b. de ontwikkeling van het Coronavirus, gaan we ervan uit dat we volgend jaar weer gewoon open zijn. Neem hiervoor contact op met het team Sales & Events, via evenementen@centraalmuseum.nl en vermeld hierbij de datum die jullie op het oog hebben. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met jullie op.

Ik heb een zaal bij het Centraal Museum gereserveerd, maar ik wil dit annuleren. Hoe doe ik dat?

Dat kan, in onze huurvoorwaarden vind u de juiste informatie hierover. Om te annuleren kunt u contact opnemen met het team Sales & Events, via evenementen@centraalmuseum.nl. Eventueel kunnen we samen kijken naar een alternatieve datum.

Ik wil graag de zalen van het Centraal Museum komen bezichtigen. Hoe doe ik dat?
U bent van harte welkom om onze ruimtes te komen bekijken, dit kan van maandag t/m vrijdag, van 9:00 tot 17:30 uur. Echter, vanwege de recente ontwikkelingen omtrent het Coronavirus en het advies van de overheid in deze, kan dit pas weer ná 1 juni 2020 en onder voorbehoud van het dan geldende overheidsadvies. Tot die tijd zijn het Centraal Museum en haar zalen gesloten. Neem voor het maken van een bezichtigingsafspraak contact op met het team Sales & Events, via evenementen@centraalmuseum.nl.

Let op: evenals het Centraal Museum, is het kantoor van de afdeling Sales & Events tot 1 juni 2020 op overheidsadvies gesloten. Echter zijn wij gewoon bereikbaar en staan wij u graag te woord! U kunt contact opnemen met het team Sales & Even via evenementen@centraalmuseum.nl.