Een vroege ochtendsessie? Wij serveren u een verrassend, kakelvers ontbijtje met geurende koffie en warme croissants. Enerverende teambuilding sessie? Kies voor een uitgebreide lunch en laat uw gasten weer vol energie aan het middagprogramma beginnen. En na een lange dag vergaderen of brainstormen, serveren wij u graag een goed glas, met verrassende warme en koude bites. Of laat u zich verrassen met culinair walking dinner om de avond mee af te sluiten?

LENDERSDINER Caravaggio IX-min.jpgEten4.jpg

Wij werken samen met verschillende cateraars, die voor uw evenement of bijeenkomst met liefde een passend menu samenstellen. Onze cateraars werken met hoogwaardige en duurzame producten, die zoveel mogelijk FairTrade en biologisch zijn. Wij horen graag uw persoonlijke wensen, om een zo passend mogelijk menu voor u op te stellen.

Partners
Food Jazz & DJ’s
Meer informatie: https://www.foodjazzdjs.nl/

Vineyard Catering
Meer informatie: https://vineyardcatering.nl/.

Maison van den Boer
Meer informatie: https://www.maisonvandenboer.com/nl.aspx.

1.png2.png

Contact
U bent van harte welkom voor een bezichtiging en kennismaking. Hiervoor kunt u contact opnemen met het Sales & Events team via +31 (0)30 - 2362 317 of evenementen@centraalmuseum.nl. U ook contact opnemen en uw wensen opgeven via ons contactformulier:

Contact Sales & Events

Green Key
Het Centraal Museum wil bijdragen aan een duurzamere wereld. We zijn dan ook trots op ons gouden Green Key keurmerk voor duurzame museumlocatie. Bijdragen aan een betere en schonere wereld doen wij onder andere met eerlijke producten in Café Centraal, milieuvriendelijke verf op de muur en groene stroom uit het stopcontact. Leveranciers met een duurzaamheidsbeleid hebben een streepje voor bij het Centraal Museum. Lees hier meer over Green Key.

Ga naar:
Ruimtes en prijzen
Trouwen