ticket inclusief toeslag
Kinderen 0 - 12 jaar gratis
BankGiro Loterij VIP-KAART gratis
ICOM, Rembrandtkaart gratis

Bestel uw tijdsblokticket online, dan weet u zeker dat er plaats is. Aan de kassa is slechts een beperkt aantal tickets beschikbaar.

Koop tickets

Vrienden

Vrienden hebben geen tijdsblokticket nodig en betalen geen toeslag. Op vertoon van een geldige pas hebben Vrienden altijd gratis toegang. Tip: word nu Vriend van het museum.

BankGiro Loterij VIP-KAART

Met uw BankGiro Loterij VIP-KAART heeft u gratis toegang tot de tentoonstelling, maar geen voorrang. U heeft daarom wel een tijdsblokticket nodig. Bestel een (gratis) tijdsblokticket in de ticketshop voor uzelf en maximaal één introducé. Bij binnenkomst wordt de VIP-KAART en het ticket gescand. Zonder VIP-KAART en ticket helaas geen toegang.

ICOM, Rembrandtkaart, U-pas, Cultuurpas

Met uw ICOM- of Rembrandtkaart heeft u gratis toegang tot de tentoonstelling. Bestel een (gratis) tijdsblokticket om zeker te weten dat er plek is op het moment van uw keuze. Uw kaart wordt gecontroleerd bij binnenkomst.
U-pashouders hebben op vertoon van hun pas recht op 50% korting. Dit tarief is alleen beschikbaar aan de museumkassa. Cultuurpashouders (Voedselbank) hebben op vertoon van hun pas recht op een gratis ticket, alleen aan de museumkassa.

Groepen en groepskorting

Groepskorting (vanaf tien personen) is niet beschikbaar online. Wilt u met meer dan tien personen de tentoonstelling bezoeken? Meld u aan via rondleidingen@centraalmuseum.nl. Bekijk ook het aanbod Groepsrondleidingen.

Zo werkt het tijdsblokticket

Uw ticket geeft toegang tot de tentoonstelling op een zelfgekozen datum en binnenkomsttijd. Eenmaal binnen, mag u zolang blijven als u wilt. Door de binnenkomsttijd te reguleren, wordt het niet te druk in de tentoonstelling. Met een tijdsblokticket vermijdt u de wachtrij bij de kassa.
Het tijdsblok is alleen van toepassing op entree voor Utrecht, Caravaggio en Europa. U kunt met uw ticket op dezelfde dag de overige tentoonstellingen van het Centraal Museum buiten het tijdsblok bezoeken.

Kom op tijd

De binnenkomsttijd wordt strikt gehanteerd. Let op: eenmaal gekochte tickets kunnen niet worden teruggenomen of geruild voor een andere dag.

Tickets per e-mail

U ontvangt de tickets via e-mail. U hoeft deze niet te printen, de tickets kunnen direct vanaf uw telefoon of tablet worden gescand. Geen e-mail ontvangen? Controleer svp eerst uw spambox. Geen bijlage ontvangen? Neem contact op via info@centraalmuseum.nl of bel 030-2362353. (di – zo, 10:00 – 17:00)

Koop tickets

Verruimde openingstijden

Bekijk de openingstijden van Utrecht, Caravaggio en Europa hier.