Om veilig museumbezoek mogelijk te maken, start elke tien minuten een tijdslot en is het aantal bezoekers per tijdslot beperkt. Het is verplicht om voor uw bezoek een tijdslot te boeken. Helaas is het kopen van een ticket aan de kassa niet mogelijk.

Kies in de ticketshop een dag en een aanvangstijd, daarna het aantal tickets dat u nodig heeft. 

Naar de ticketshop

ticketPrijzen
volwassenen € 15
kind 13 t/m 17 jaar € 6,50
kind 0 t/m 12 jaar

gratis

Museumkaart

gratis

BankGiro Loterij VIPKAART

gratis

Vriendenpas, ICOM, Rembrandtkaart

gratis

CJP-pas of Studentenkaart

€ 6,50

U-Pas

€ 7,50

Utrecht Region Pas (nabetaling via creditcard)

€ 15

Naar de ticketshop

Snelle en veilige toegang met een online ticket

  • Betaal eenvoudig via iDEAL, Maestro, MasterCard en Visa. U ontvangt uw ticket per e-mail. 
  • In het bestelproces kiest u voor afrekenen als gast of afrekenen met een account. Een aankoop als gast is definitief en niet restitueerbaar. Een aankoop met een account is wijzigbaar. Door met uw account in te loggen in de ticketshop kunt u uw tickets verplaatsen naar een andere dag en tijd. 
  • Vergeet uw kortingskaart (Museumkaart, BankGiro Loterij VIPKaart, studentenkaart, etc) niet. Tickets en kortingskaarten worden gecontroleerd en gescand.
  • Kom op tijd, maximaal 15 minuten voor uw aanvangstijd om wachtrijen te voorkomen.
  • Omdat landelijke maatregelen kunnen wijzigen, zijn er alleen tickets voor de komende weken te koop. Tickets voor latere data worden toegevoegd zodra dit mogelijk is.

Maatregelen in verband met het coronavirus

Let op: vanaf 2 oktober is het dragen van een mondkapje verplicht. Lees hier uitgebreide informatie over maatregelen in het Centraal Museum in verband met het coronavirus. 

Contact

Heeft u vragen over tickets? Stuur dan een mail naar info@centraalmuseum.nl of bel van dinsdag t/m zaterdag tussen 10-14 uur naar 030-2362353.

Naar de ticketshop