Assortiment

U vindt er een heel divers aanbod aan boeken en producten die te maken hebben met onze tentoonstellingen. Naast publicaties over lopende tentoonstellingen kunt u er ook (eigen) uitgaven kopen over uiteenlopende collecties: van mode tot oude kunst, van design tot Utrechtse stadsgeschiedenis.

Natuurlijk is er ook een uitgebreid nijntje-assortiment. Een deel daarvan is exclusief verkrijgbaar in de Museumwinkel. Boeken in verschillende talen, knuffels, kleding, servies, speelgoed of ansichtkaarten – u vindt ongetwijfeld een origineel cadeau!

Openingstijden

De Museumwinkel is open van dinsdag t/m zondag tussen 10:00 en 17:00 uur. De winkel is direct toegankelijk vanaf de museumhal en is te bezoeken zonder toegangsbewijs.

De Museumwinkel is ondergebracht in de kapel én de bovenkapel van het Centraal Museum. Neem ook eens een kijkje op de eerste verdieping!

Museumkaart

Met de Museumkaart heeft u een jaar lang onbeperkt toegang tot 400 musea in heel Nederland. De kaart is in onze winkel te koop en is meteen na aanschaf te gebruiken.

Contact

Heeft u een vraag aan een van onze Museumwinkelmedewerkers? Stuur dan een mail naar museumwinkel@centraalmuseum.nl of neem telefonisch contact op via 030-2362349.