Museumcafé Centraal

Het museumcafé is de plek voor een goede kop koffie, een heerlijke lunch of een gezellige borrel. We werken zo veel mogelijk met lokale leveranciers. Zo eet je op ons zonnige terras in de museumtuin een taartje van KEEK of drink je een biertje van de Utrechtse brouwerij De Leckere. Ook kun je bij ons de nijntje museum pannenkoekbox kopen: een heerlijke nijntje pannenkoek met rozijntjes, siroop en suiker. En een sapje.

Er zijn regelmatig leuke activiteiten in de tuin zoals jazzmiddagen en de jaarlijkse Open Tuinen Dag. En het leukste is: met jouw uitgave in het museumcafé steun je direct het Centraal Museum! 

Wij werken samen met lokale leveranciers als KEEK, De Leckere, Grapedistrict, Rose & Vanilla en Kazerij de Stalenhoef.

1.jpeg

2.jpeg

3.jpeg

4.jpeg

nijntje picknickmand

Kom je picknicken in onze museumtuin? Bestel dan nu de speciale nijntje picknickmand vol lekkers! In de mand vind je niet alleen boterhammen, knijpfruit, snackgroenten en een flesje appelsap, maar ook een kleedje, borden, bestek en bekers. Voor papa's en mama's zijn er verschillende belegde broodjes, soep, salade, mini brownies, sinaasappelsap en een bon voor koffie of thee van het museumcafé. Bestel de picknickmand door ons te mailen naar cafe@centraalmuseum.nl of te bellen: 
030-2362357.

CAFE CENTRAAL - Foto's Picknick Merel & kids.jpg
Tarieven:
Volwassenen: 15 euro per persoon
Kinderen tot en met 12 jaar: 8.50 euro per persoon
25 euro borg

Picknick proeverij

Het is zomer, dus de picknick proeverij is terug! De picknickmand is gevuld met vijf soorten wijn (0,25 cl per flesje) en bijpassende hapjes. In de mand zit ook een fles water (0,5 cl), een picknickkleed, glazen, borden en servetten. 

Hapjes: knoflookolijven, breekbrood met hummus, boerenkaas met mosterd, bruschetta met rode biet en geitenkaas, garnalen met meloen en truffelworst.

Bestel de picknickmand door ons te mailen naar cafe@centraalmuseum.nl of te bellen: 
030-2362357.

Beaufood - Wijnproeverij Picknickmand-26.jpg
Tarief: 22.50 euro per persoon

Toegang

Museumcafé Centraal is vrij toegankelijk, dus ook voor niet-museumbezoekers. De ingang van het café en de museumtuin is op het Nicolaaskerkhof. 

_DS56060.jpg

Openingstijden

Museumcafé Centraal is open van dinsdag tot en met zondag van 09:30 tot 17:30 uur. Reserveren kan vanaf acht personen via cafe@centraalmuseum.nl.