Lesmateriaal Rietveld Schröderhuis

Als jullie binnenkort het Rietveld Schröderhuis bezoeken, is het leuk om dit alvast in de klas te behandelen. Download nu de gratis les voor het voortgezet onderwijs.

Lesmateriaal downloaden

Groepsbezoek met & zonder rondleiding

Alle schoolklassen zijn welkom in het Centraal Museum. Speciaal voor het basis- en voortgezet onderwijs zijn er rondleidingen door een van onze museumdocenten.

Bekijk de rondleidingen voor het primair onderwijs
Bekijk de rondleidingen voor het voortgezet onderwijs

Liever zonder rondleiding het museum bezoeken? Dat kan ook:

Groepsbezoek melden

Komt u met de klas naar het museum? Laat dit dan altijd even weten, ook als jullie geen rondleiding van een museumdocent wensen. Meld jullie bezoek minimaal 2 weken van tevoren via het contactformulier, of door een mail te sturen naar rondleidingen@centraalmuseum.nl. Bellen kan ook: we zijn bereikbaar van dinsdag t/m vrijdag tussen 10:00 en 13:00 op 030-2362393.

Ckv

Leerlingen kunnen zelfstandig naar het museum komen om een tentoonstelling te bezoeken voor het vak ckv. In het Informatiecentrum kunnen ze terecht voor recensies en informatie. Ook zijn er kijkwijzers beschikbaar.

Meer informatie over ckv

Docentenmiddagen

Het museum organiseert 2 keer per jaar een informatiebijeenkomst voor docenten. Tijdens deze bijeenkomsten presenteren we onze nieuwe kijkwijzers en educatieve activiteiten.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws over de docentenmiddagen? Meld u aan voor onze digitale nieuwsbrief via rondleidingen@centraalmuseum.nl.