Kunstenaar Jessica Stockholder is ontdekkingsreiziger door het dagelijks leven. Op haar reis komt ze allemaal spullen tegen met mooie kleuren en elk hun eigen geschiedenis. Dit zijn schatten voor haar. Ze voegt ze samen alsof ze ermee aan het schilderen is en vertelt ons zo nieuwe verhalen.

Stockholder verzamelt allemaal spullen die zij in haar dagelijks leven tegenkomt en bijzonder vindt. Ze voegt deze samen tot een kunstwerk.

Samen met de rondleider onderzoeken de studenten door verschillende kijkopdrachten het speelse werk van Stockholder.

Voor meer informatie over de tentoonstelling en de kunstenaar: https://www.centraalmuseum.nl/nl/tentoonstellingen/jessica-stockholder

Duur programma: 1 uur.
Werkvorm: interactie, gesprek.

Per groep geldt: maximaal 15 studenten, minimaal 1 begeleider.

Een rondleiding kost € 80 per groep van 15 studenten.

Rondleiding aanvragen

Vraag de rondleiding van uw keuze minimaal 2 weken van tevoren aan. Gebruik daarvoor dit formulier (of e-mail naar rondleidingen@centraalmuseum.nl):

Reserveer groepsrondleiding

Let op: Komen jullie zonder rondleiding? Laat ons dan ook weten wanneer we jullie kunnen verwachten. Gebruik hiervoor het reserveringsformulier, optie [eigen rondleiding].

Vragen of specifieke wensen?

We denken graag met jullie mee. Mail naar rondleidingen@centraalmuseum.nl of bel van dinsdag t/m vrijdag tussen 10:00 en 13:00 uur naar 030-2362393.