Op zoek naar een bijzondere plek voor een zakelijke of particuliere bijeenkomst? Het Centraal Museum biedt unieke mogelijkheden voor grote én kleine evenementen. Alles weten over evenementen in het Centraal Museum? Bezoek de speciale website evenementenbijcentraalmuseum.nl

Naar website Evenementen

Zakelijk

Een congres, lezing, diner, workshop of receptie. Voor uw zakelijke evenementen kunt u terecht in onze vijf unieke ruimtes, plus de prachtige museumtuin én de karakteristieke Nicolaïkerk. Al onze zalen zijn voorzien van audiovisuele faciliteiten.

Nicolaïkerk.jpg
Evenement in de Nicolaïkerk

Trouwen

Elkaar het ja-woord geven op een bijzondere locatie in het hart van Utrecht? Het Centraal Museum is een verrassende en originele trouwlocatie. U kunt bij ons terecht voor uw ceremonie, receptie en diner. Onze prachtige ruimtes garanderen een bruiloft in een historische en romantische setting.

Particulier

Het Centraal Museum is een ideale locatie voor uw particuliere evenement of bijeenkomst. Wat dacht u van een familiedag, gecombineerd met een bezoek aan het Centraal Museum en het nijntje museum? Ook een receptie, jubileum, high tea, diner of borrel behoren tot de vele mogelijkheden.

Wij helpen u graag om een onvergetelijk evenement te organiseren, dat tot in de puntjes is geregeld. Neem contact op met ons team via 030 – 236 23 17 of evenementen@centraalmuseum.nl.

Meer weten over evenementen in het Centraal Museum?

Naar website Evenementen