Museumcafé Centraal

Het museumcafé is de juiste plek voor een goede kop koffie, een lekkere lunch of een gezellige borrel. We werken zo veel mogelijk met lokale leveranciers en hebben een groot aanbod aan vegan, lactose- en glutenvrij eten. Zo eet je op ons zonnige terras in de museumtuin een (vegan) taartje van Rose & Vanilla of drink je een biertje van de Utrechtse brouwerij De Leckere. Het volledige menu vind je hier:

Menu

_DSC3079-2.jpg

Bijzondere stoelen

In het café kun je vast kennismaken met de collectie van het museum. Wist je dat het Centraal Museum de grootste collectie stoelen van Gerrit Rietveld ter wereld heeft? Ook stoelen van hedendaagse ontwerpers als Maarten Baas, Piet Hein Eek en Joep van Lieshout vind je in het café. Meer weten over de stoelen? Klik dan hier: 

Bijzondere stoelen

_DSC3165.jpg

Ook zonder museumticket welkom

Museumcafé Centraal is vrij toegankelijk, dus ook als je geen ticket voor het museum hebt. De ingang van het café en de museumtuin is op het Nicolaaskerkhof. Let op: Je kunt alleen met pin betalen.

Door te blijven eten of drinken in het museumcafé draag je bij aan het behoud van het Centraal Museum en de collectie. 

_DSC3122.jpg

Openingstijden

Museumcafé Centraal is open van dinsdag tot en met zondag van 10.30 tot 17.00 uur. Reserveren kan vanaf acht personen via cafe@centraalmuseum.nl.

Het museumcafé huren voor een vergadering, borrel of iets anders? Dat kan! Neem een kijkje op de pagina voor zaalverhuur.