Als partner verbindt u zich aan het oudste stedelijk museum van Nederland. Samen verrijken we bezoekers met kunst en cultuur uit de wereld van Utrecht.

Een partnership met het Centraal Museum biedt vele mogelijkheden om samen een verhaal te vertellen en zo uw bedrijfsdoelstellingen te versterken. Als museum zoeken wij partners die niet alleen financieel kunnen bijdragen, maar juist ook hun kennis en expertise willen bieden. Dit zorgt voor dynamische en duurzame partnerships die kenmerkend zijn voor het Centraal Museum.

Voor deze samenwerking is het belangrijk dat onze identiteiten bij elkaar passen en dat we een meerwaarde voor elkaar creëren. Waarde voor uw bedrijf, klanten, bezoekers, relaties, het museum, de stad én de samenleving.

Contact

Staat uw bedrijf net als het Centraal Museum midden in de samenleving? En wilt u van gedachten wisselen over een mogelijk partnership? Neem dan contact op met Maaike van Kaam, senior relatiemanager partnerships. Zij is te bereiken via mkaam@centraalmuseum.nl.

Partners Centraal Museum

Capgemini_logo.pngRabobank logo.png